Home
;

Vacatures

Kindcentrum Dribbel & Eijgenwijze is gevestigd op meerdere locaties in Engelen, nabij ’s-Hertogenbosch. Wij hebben de opvang aangepast aan de visie die we hebben over kinderopvang. Met een enthousiast team van ongeveer 45 medewerkers wordt hiervoor zorggedragen.

Creativiteit, zorg en plezier staan bij ons hoog in het vaandel, geen dag is hetzelfde. Daarom zijn we op zoek naar mensen die goed kunnen improviseren, met liefde zorgen, activiteiten voor kinderen organiseren en die, als het even kan, ook nog gezellig zijn! Er is veel ruimte voor je eigen initiatief, dus je kunt je baan zo leuk maken als je zelf wilt. We bieden een uitdagende werkomgeving met bijzondere kinderen en een gezellig team.

Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ervaren, gekwalificeerde pedagogisch medewerker voor zowel kinderdagverblijf als BSO.

Naast een gekwalificeerde pedagogische opleiding en minimaal 6 maanden werkervaring op een kinderdagverblijf en BSO, verwachten wij dat je flexibel inzetbaar bent. Met name op maandag, dinsdag en donderdag. Je wordt op wisselende dagen/tijden ingeroosterd. Je bent woonachtig binnen een straal van 25 km van ’s-Hertogenbosch. We bieden je een o-uren oproepovereenkomst.

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Stuur dan je motivatie in een brief en een CV naar Ingrid van Geene, medewerker P&O via ingrid@kinderdagverblijf-dribbel.nl.

Voor meer informatie kun je telefonisch terecht bij Natasja van de Mierden op 073-6312106.