Home
;

Links

http://www.kinderopvang.net
Een informatie site waar u terecht kunt voor de wet kinderopvang en aanvullende informatie die u als ouder goed kunt gebruiken op het moment dat u gebruik wilt maken van kinderopvang.
http://www.antoniusabt.nl
Basisschool Antonius Abt
http://www.toeslagen.nl
Bereken de eigen bijdrage kinderopvang Op deze site kunt u terecht voor een berekening voor de kosten in de kinderopvang. Hier kunt u op een overzichtelijke manier zien hoeveel uw eigen bijdrage zal zijn en welke bijdrage de belastingdienst doet.
http://www.bsdematrix.nl
Basisschool de Matrix
http://www.kinderdagverblijf-dribbel.nl
Kinderdagverblijf Dribbel De site van ons kinderdagverblijf met locaties in basisschool de Matrix, de Engelenburcht, Slot Haverleij en binnenkort (oktober 2008) op de Vutter.
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/kinderopvangtoeslag/documenten-en-publicaties/brochures/2011/11/11/factsheet-kinderopvang-20112.html
Informatiesheet over de nieuwe maatregelen van de overheid voor de kinderopvangtoeslag 2012.
http://www.etenmetplezier.nl
De website van Eten Met Plezier is er voor iedereen met vragen over kindervoeding. Eten Met Plezier levert een bijdrage aan kennis over voeding voor babyís en kinderen en stelt ouders in staat de juiste keuzes te maken die passen in het dagelijks leven. Cora Derksen & Liesbeth Schoofs- kinderdiŽtisten